Αυτή είναι η θέση εργασίας που θα υπάρχει σε κάθε επιχείρηση στο μέλλον

Η σύνδεση της τεχνολογίας και των εργαλείων της με τις επιχειρήσεις στο άμεσο μέλλον θα ανοίξει νέες θέσεις εργασίας σε αυτές. Η διαχείριση των εργαλείων όπως αυτών των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας (βλέπε διαδίκτυο) θα οδηγήσει όλες τις επιχείρησης στην πρόσληψη ατόμων που θα έχουν ιδιαίτερες ικανότητες με τις οποίες θα αναβαθμιστεί κυρίως η επικοινωνία της κάθε επιχείρησης

Ο “Βασιλιάς”φτιάχνει θέσεις εργασίας

Στο διαδίκτυο ο ¨Βασιλιάς” είναι το περιεχόμενο όπου χωρίς αυτό καμιά επιχείρηση δεν έχει τύχη στο περιβάλλον που δημιουργείται. Περιεχόμενο είναι η ψηφιοποίηση της επιχείρησης (προφίλ, κουλτούρα, προϊόντα, υπηρεσίες) αλλά και η δημιουργία τάσης για την επιχείρηση, προϊόντα και τις υπηρεσίες.

Για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να υπάρχει μια καθημερινή ενασχόληση που περιλαμβάνει την συλλογή πληροφοριών, την προσαρμογή στην επιχείρηση και τέλος την εφαρμογή.

Ποιος μπορεί να το κάνει; Ο ίδιος ο επιχειρηματίας, μέσα στην καθημερινότητα του να βάλει και συμπιεσμένα 2 έως 3 ώρες από αυτή την εργασία. Το αποτέλεσμα; Θα το κάνει για λίγο διάστημα αλλά στο τέλος θα κυριαρχήσει πάνω του η καθημερινότητα και θα εγκαταλείψει.

Η δεύτερη επιλογή που μπορεί να κάνει η επιχείρηση είναι να δώσει αυτές τις εργασίες σε έναν υπάλληλο γραφείου ο οποίος κόβει τιμολόγια, φορτώνει για τις μεταφορικές και στην ερώτηση του αφεντικού αν μπορεί να το αναλάβει απαντάει θετικά αφού….έχει facebook. Το αποτέλεσμα, θα τον φάει το αφεντικό που τον έχει φάει η καθημερινότητα.

Η τρίτη επιλογή και η πιο ορθή είναι να προσληφθεί ένα άτομο το οποίο θα απασχολείται αποκλειστικά με αυτή την εργασία και ο ορίζεται ως Web Content Editor. Οι γνώσεις του δεν θα πρέπει να είναι ειδικές αλλά καλά σφαιρικές. Τέτοια άτομα είναι οι γραφίστες οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά το δημιουργικό αλλά έχουν και σφαιρικές γνώσεις από web, κείμενα, φωτογραφία.

Όμως θα πρέπει να αναπτύξουν τις γνώσεις τους να και αποκτήσουν

  • Εμπειρία χρήσης ενός συστήματος διαχείρισης περιεχομένου (CMS)
  • Άριστη γνώση των Social
  • Εξοικείωση με την τοποθέτηση λέξεων-κλειδιών και άλλες βέλτιστες πρακτικές SEO
  • Εργασίασε ένα περιβάλλον με γρήγορο ρυθμό
  • Οργανωτικές δεξιότητες
  • Κατανόηση του e-mail marketing
  • Κατανόηση του mobile marketing
  • Εξαιρετικές δεξιότητες γραφής στην ελληνική και αγγλική γλώσσα
  • Κατανόηση της ψηφιακής / ηλεκτρονικής τεχνολογίας
  • Καλή γνώση Microsoft Excel, Word

Αν τα παραπάνω σας φαίνονται πολλές δεξιότητες για την θέση μην τρομάζετε, όλα αυτά έχουν συνδετικούς κρίκους.

Υπάρχει και η τέταρτη επιλογή, την θέση αυτή να την δημιουργήσει και να διαχειριστεί μια εταιρεία. Πλεονέκτημα είναι η ταχύτητα και η ποιότητα του αποτελέσματος ενώ το βασικό μειονέκτημα ότι η επιχείρηση δεν θα έχει ποτέ το δικό της στέλεχος με τις γνώσεις αυτές

Η Green Apple Web Marketing Consultants μπορεί όχι μόνο να αναλάβει και να διαχειριστεί μια τέτοια θέση, αλλά να βρει και να εκπαιδεύσει ένα τέτοιο άτομο για κάθε επιχείρηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να βρούμε για την επιχείρηση σας τον δικό σας Web Content Editor

Μοιραστείτε τοShare on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email