Ακόμη ένας χώρος για την εξυπηρέτηση των πελατών της Green Apple

Στην Green Apple όπως έχουμε αναφέρει και σε άλλα άρθρα μας, σκοπός μας είναι η δημιουργία Διαδικτυακών Επιχειρηματιών ώστε να μπορούν να λειτουργούν όχι μόνο αυτόνομα προς όφελος της επιχείρησης τους, αλλά να μπορούν να αποκτήσουν την ικανότητα να αξιολογούν κάθε τι νέο που υπάρχει στο Web.

Για να το πετύχουμε αυτό λειτουργούμε και εμείς όπως διδάσκουμε στους πελάτες μας, κάνουμε ότι ζητάμε από αυτούς να κάνουν. Έτσι σε πολλούς πελάτες τους προτρέπουμε να μειώσουν τα κόστη τους, μέσα σε αυτά είναι και ο χώρος εργασίας.

Ένα από τα μεγαλύτερα κόστη είναι ο χώρος της επιχείρησης, ενοίκια, κοινόχρηστα, τηλέφωνα, ρεύματα, ιντερνετ και πολλά μικρά που αυξάνουν το κόστος της επιχείρησης. Ειδικά για τις διαδικτυακές επιχειρήσεις αλλά και όχι μόνο, αυτά τα έξοδα είναι περιττά όταν όλη η επιχείρηση είναι ο υπολογιστής και ο χώρος εργασίας από οπουδήποτε.

Για το λόγο αυτό, η Green Apple διαθέτει πλέον χώρους και στο 3Venizelou για να δείξει στους πελάτες της ότι μπορεί να υπάρχει μια επιχείρηση χωρίς να πληρώνονται όλα τα παραπάνω έξοδα.

Αν θέλεις και εσύ να γίνεις Διαδικτυακός επιχειρηματίας, δημιουργώντας μια έξυπνη και ευέλικτη επιχείρηση, επικοινώνησε μαζί μας

Μοιραστείτε τοShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email