Όταν η Branda έχει αξία κάνει εύκολη την πρόσβαση στο web – Νέο Έργο

Υπάρχουν επιχειρήσεις που δίνουν καθημερινά αξία στην Branda τους πολλές φορές χωρίς να το γνωρίζουν. Δεν υπάρχουν εκείνα τα μετρήσιμα μεγέθη που θα τους πούνε πως νιώθουν οι πελάτες τους για το Brand τους.
Ναι νιώθουν ότι οι πελάτες είναι ευχαριστημένοι, το νιώθουν και στο ταμείο τους, αλλά δεν μπορούν να δούνε μέσα στο μυαλό του πελάτη. Αυτή την υπεραξία την έχουν δημιουργήσει με κόπο, αγώνα, με ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών και πάνω από όλα με συνέπεια.
Θα μπορούσε όλο αυτό να αποτυπωθεί

Τι θα μπορούσε όμως όλο αυτό, να το κάνει να αποτυπωθεί κάπου, με μια ενέργεια η διαδικασία. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που κάνουν ένα Brand δυνατό που θα μπορούσαν να αποτυπωθούν, και ειδικά όταν μιλάμε για μια μικρή επιχείρηση που δεν έχει κάνει καμιά επένδυση σε marketing η άλλες ενέργειες.

Οι πρώτες δύο μέρες που τα …..είδαμε όλα

Κληθήκαμε να δημιουργήσουμε ένα έργο για μια Ταβέρνα που δεν είχε ιδιαίτερες απαιτήσεις, Ιστοσελίδα, Social και συμβουλές για την σωστή διείσδυση στο web.
Πηγαίνουμε την Τρίτη με το φωτογράφο, Τετάρτη, ξεκινάμε το έργο και Παρασκευή απόγευμα το ολοκληρώνουμε www.enplo.com.gr

Την ίδια ημέρα , δημιουργούμε και την εταιρική σελίδα στο Facebook , κάνουμε τις απαραίτητες λίγες προσκλήσεις ώστε να την διαμορφώσουμε, και δημιουργούμε , 4 Post, το λογότυπο, το cover, μια φωτογραφία και ένα article marketing που δημιουργήσαμε στο Δίκτυο της HellasPressMedia…… Παρασκευή απόγευμα αυτό, και εδώ αρχίζουν όλα, είναι η ώρα που η Branda του καταστήματος εξαργυρώνει την αξία της.

Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, η εταιρική σελίδα στο Facebook, ξεπέρασε τα 300 Like, το άρθρο τις 1500 απηχήσεις στην σελίδα, και το ίδιο το άρθρο, τις 300 κοινοποιήσεις.

Όλα αυτά, έγιναν από ανθρώπους είναι ευχαριστημένοι με την εν λόγω Branda, και μόλις το είδαν αποτύπωσαν την ικανοποίηση τους.
Είναι η πρώτη φορά που σε έργο μας, συμβαίνει κάτι τέτοιο χωρίς να κάνουμε καμιά ενέργεια σε λιγότερο από 24 ώρες

 

34424244244432

Μοιραστείτε τοShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email